Bioterra Natural in box

Ce este „Bioterra Natural 100%  – in – Box“?

Sucul proaspat presat/ tescuit devine durabil printr-o incalzire scurta, iar apoi se imbuteliaza in vid in pungi de plastic sterile.

Dupa desigilarea robinetului, sucul din punga nu intra in contact cu aerul deoarece prin greutatea proprie punga se strange pe masura ce se goleste.

Asfel, spre deosebire de ambalajele clasice la care continutul intra imediat in contact cu aerul la deschidere, “Bioterra Natural 100%  – in – Box” permite conservarea acestuia intr-un mod natural, fara niciun adaos de conservanti.


Nu trebuie sa va faceti griji in privinta durabilitatii. Daca sucul ambalat clasic trebuie consumat in termen de 2-3 zile de la deschidere,  Bioterra Natural 100%– in – Box se pastreaza 4 saptamani de la desigilare fara a trebui depozitat la rece.

Dupa desigilarea robinetului aveti la dispozitie 4 saptamani in care puteti sa va bucurati zilnic de sucurile Bioterra Natural 100% . Noi speram insa ca nu aveti nevoie de atata timp pentru Bioterra Natural 100%  de 3, 5 sau 10 litri.

Avantaje:

Suc 100% natural de fructe Santerra Dupa desigilare garantam 4 saptamani pastrarea aromei si calitatii prin pungile special concepute, simplu si confortabil de utilizat
Suc 100% natural de fructe Santerra Golire confortabila si sigura garantata de robinetul integrat
Suc 100% natural de fructe Santerra Ideal pentru sanatatea familiei dar si pentru birouri, cabinete, asociatii, scoli, gradinite, cantine sau la ocazii si sarbatori speciale
Suc 100% natural de fructe Santerra Ecologic – ambalaj putin, suc mult
Suc 100% natural de fructe Santerra Ambalaj 100% reciclabil, 100% suc integral, natural tulbure respectand strict normele de calitate Bioterra
Suc 100% natural de fructe Santerra Natural fara coloranti sau conservanti, fara adaos de zahar.