Despre

Bioterra Natural inseamna o intreprindere mica, o afacere de familie care a prins contur in urma cu cativa ani. In aceste vremuri caracterizate de industrializare si viteza, noi punem pret pe traditie, dar si pe o dezvoltare permanenta, unicul nostru scop fiind acela de a oferi clientilor nostri un produs de o calitate exceptionala.

Ne-am specializat pe productia sucului de mere natural tulbure (integral), atat in regim propriu, cat si in regim de prestari servicii. Aceasta inseamna ca dumneavoastra puteti veni cu propriile fructe si legume, pe care noi le transformam in suc. Desigur, dumneavoastra puteti urmari indeaproape intreg procesul tehnologic.

In centrul eforturilor noastre se afla omul si natura, mai precis comuniunea dintre aceste doua forte poate la fel de puternice. Pentru sucul de mere natural Bioterra Natural 100%, folosim exclusiv fructe de inalta calitate, cultivate in zona noastra, a Ardealului, culese si prelucrate cu mare grija.

Da, noi tinem neconditionat la originea noastra. Pentru noi, Petresti, Alba, inseamna acasa, acolo unde am invatat de la parintii nostri - care au invatat la randul lor de la bunici, iar bunicii de la strabunici - sa facem suc de mere. Pe care il promovam cu mandrie atat in regiunea noastra, cat si in restul Romaniei si chiar si peste hotare, sub numele care reprezinta deja o garantie a calitatii: Bioterra Natural 100%.

Filozofia noastra este simpla si puternica: sa bei un pahar cu suc Bioterra Natural 100% nu inseamna doar sa iti potolesti setea, ci sa te bucuri de un produs de cea mai buna calitate, 100% natural, nu doar cu un gust exceptional, dar si cu numeroase beneficii pentru sanatate! Pentru aceasta garantam cu marca noastra, Bioterra Natural 100%.

Am refuzat sa fim o intreprindere oarecare din mainstream. Noi lucram altfel, si va oferim avantaje concrete: pe langa produsul in sine, sucul de mere 100% natural, am dezvoltat o relatie onesta si transparenta cu fiecare client al nostru.

Urmatoarele pagini va pun la dispozitie numeroase informatii interesante despre noi si despre numeroasele noastre sortimente de suc natural. Va invitam sa ne cunoasteti mai bine!

Prestari servicii

Ne-am specializat pe productia sucului de mere natural tulbure (integral), in regim de prestari servicii. Ne mandrim cu faptul ca venim intotdeauna in intampinarea dorintelor si cerintelor clientilor nostri, fiind foarte flexibili in aceasta privinta.

Dumneavoastra aduceti fructele si legumele la noi, iar in timp ce stoarcerea are loc, puteti urmari intreg procesul tehnologic. La final primiti sucul obtinut din fructele proprii, pasteurizat si ambalat corespunzator.

Combinatiile de fructe si legume (mere si pere, mere si morcovi, mere si sfecla rosie, etc.) rezulta in sucuri integrale, 100% naturale, foarte gustoase si sanatoase. Sucul ajunge de la presa direct in cutie, fara a-i adauga substante straine cum ar fi apa, concentrate, coloranti, zahar, arome sau conservanti.

Iar pentru ca noi pretuim Natura si roadele ei, nimic nu este irosit! Resturile de fructe si legume ramase in urma stoarcerii sunt preluate de fermieri si folosite ca furaje pentru animale.

Ocazii speciale

Nunti, botezuri, aniversari, sarbatori, serbari scolare, petreceri pentru copii, festivaluri, banchete, receptii, cocktail party-uri, simpozioane, dineuri, evenimente corporate, conferinte – indiferent de ocazie, daca doriti sa va impresionati oaspetii cu un suc de o calitate exceptionala Bioterra Natural 100% este alegerea perfecta!

Veti fi absolut cuceriti de savoarea fructelor si legumelor naturale, atent selectionate si procesate intr-o maniera ce imbina mestesugul traditional si tehnologia moderna, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un produs cu adevarat natural, gustos si sanatos.

Contactati-ne, treceti pe la noi si impreuna vom gasi solutia cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra.