Comanda

Pentru a achizitiona orice produs de pe websiteul nostru, este necesar sa plasati o comanda, online sau telefonic. 

ONLINE 

Puteti plasa o comanda pe websiteul nostru atat ca vizitator, cat si ca utilizator inregistrat, prin crearea unui cont de utilizator.  Procesul de comanda de pe website presupune urmatorii pasi:

 • Selectarea produselor 

In partea stanga si in partea de sus a websiteului veti gasi categoriile produselor noastre, de unde puteti alege produsele preferate. O alta modalitate de identificare a produselor dorite este prin intermediul casetei de cautare situate in partea de sus a websiteului.

 • Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi

Pentru adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, dupa ce ati selectat cantitatea dorita, faceti click pe butonul “Adauga in cos”.

In cosul dumneavoastra de cumparaturi, situat in partea dreapta, sus, si denumit “Cosul meu”, veti gasi produsele selectate de dumneavoastra. Aici veti avea posibilitatea sa modificati cantitatea produselor sau sa renuntati la anumite produse. 

 • Inregistrarea comenzii

Pentru a inregistra comanda dumneavoastra, este necesar sa completati informatiile necesare pentru livrare si plata. In cazul in care aveti un cod de discount, va putea fi folosit acum pentru reducerea valorii comenzii dumneavoastra.

Dupa completarea tuturor informatiilor obligatorii, apasati butonul “Trimite comanda”.

 • Finalizarea comenzii

Daca ati selectat optiunea de plata ramburs sau prin ordin de plata, dupa ce apasati butonul “Trimite comanda” veti fi directionat catre o pagina de multumire prin care confirmam finalizarea comenzii dumneavoastra.

Daca ati optat pentru plata online cu card bancar, dupa apasarea butonului “Trimite comanda” veti fi directionat catre pagina procesatorului de plati LoremIpsum, unde veti urma pasii necesari pentru efectuarea platii. Odata plata efectuata, veti fi directionat catre o pagina de succes care confirma finalizarea comenzii dumneavoastra.

Inainte de a plasa o comanda, este important sa va asigurati ca informatiile furnizate sunt complete si corecte. Oricand pe parcursul procesului de comanda aveti posibilitatea de a verifica, modifica si corecta eventuale erori utilizand functia “Schimba” sau apasand butonul “Inapoi”. 

Ne rezervam dreptul de a efectua verificari si de a va solicita informatii suplimentare inainte de expedierea comenzii catre dumneavoastra. 

TELEFONIC

Preluam comenzi telefonice de luni pana vineri, intre orele 9:00 – 16:00, la urmatoarele numere de telefon:

 • 0745 66 61 58 
 • 0745 66 60 30 

Livrare

COSTUL LIVRARII

Asiguram transport GRATUIT pe tot teritoriul Romaniei pentru comenzile de minimum 250 lei, indiferent de greutatea coletului.  

Sub aceasta valoare, percepem o taxa de transport care se stabileste in functie de greutatea coletului, astfel:

 • Pentru coletele sub 1 kg, se percepe o taxa de transport in valoare de 20 lei.
 • Pentru coletele peste 1 kg, se adauga 1 leu pentru fiecare kilogram suplimentar. 

Pentru localitatile care intra in aria de kilometri suplimentari a companiilor de curierat, ne rezervam dreptul sa calculam taxa de transport punctual.

Greutatea maximă a coletului este de 30 kg. Daca greutatea produselor comandate de dumneavoastra depaseste aceasta greutate, ne rezervam dreptul de a livra produsele in mai multe colete, astfel incat greutatea fiecarui colet sa nu depaseasca 40 kg. Achitarea taxei de transport se va face conform greutatii fiecărui colet rezultat.

TIMP ESTIMAT DE LIVRARE

Produsele comandate vor fi livrate prin serviciul de curierat rapid LoremIpsum, in urmatoarele termene estimate:

 • Coletele aferente comenzilor plasate pana la ora 14:00, de luni pana joi, vor fi livrate in 24 ore. 
 • Coletele aferente comenzilor plasate dupa ora 14:00, de luni pana joi, vor fi livrate in 48 ore.

Termenele estimate sunt valabile doar in aria de acoperire a firmelor de curierat.

Plata

Produsele achizitionate pe websiteul nostru pot fi achitate:

RAMBURS (LA LIVRARE)

Plata se face catre agentul firmei de curierat, in momentul primirii coletului.  

CARD BANCAR

 • Procesatorul de plati online este loremipsum (www.loremimpsum.com)
 • Cardurile acceptate sunt Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron. 
 • Dupa finalizarea comenzii, veti fi redirectionat automat pe o pagina securizata unde va trebui sa urmariti instructiunile primite. In momentul in care plata este finalizata, veti primi o notificare pe adresa de email. Daca nu primiti aceasta notificare, tranzactia nu a a fost finalizata cu succes. 
 • Bionat Concept nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul dumneavoastra sau la platile efectuate online pe websiteul nostru. Procesarea datelor de card se face in exclusiv pe serverul LoremIpsum. 
 • Tranzactia efectuata prin sistemul LoremIpsum va aparea pe extrasul de cont cu denumirea LoremIpsum.
 • Este posibil ca banca care a emis cardul dumneavoastra sa perceapa comisioane suplimentare, in functie de contractul dumneavoastra cu banca. Aceste eventuale comisioane percepute de banca emitenta a cardului nu sunt vizibile in momentul tranzactiei efectuate pe websiteul nostru deoarece nu au legatura cu noi sau cu procesatorul de plati online partener.
 • Tranzactiile pe websiteul nostru se efectueaza in euro, la cursul de schimb valutar al bancii emitente a cardului dumneavoastra, valabil la data efectuarii platii, in cazul în care cardul este asociat unui cont in alta monedă decat euro.

TRANSFER BANCAR / OP (ORDIN DE PLATA)

Dupa confirmarea telefonica a comenzii, veti primi o copie a facturii pe adresa dumneavoastra de email. Plata se va face in contul bancar al Bionat Concept: ROLoremIpsum, deschis la Banca LoremIpsum, Sucursala LoremIpsum

Cosul meu
Close Favorite
Close Recently Viewed
Categories