Politica de Retur

Daca nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna, fara a preciza motivele, si veti primi banii inapoi.

Procedura de retur nu este deloc complicata. Tot ce aveti de facut este sa trimiteti un email la office@bioterra-natural.ro, prin care sa solicitati returul iar apoi sa returnati produsul printr-un serviciu de curierat ales de dumneavoastra. 

Produsele pot fi returnate in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a coletului la adresa Str. Razoare nr.1, et.3, Floresti, Cluj, cod postal 407280, pentru SC Bionat Concept SRL.

Plata taxei de transport in cazul unui retur cade in sarcina dumneavoastra, exceptie facand cazurile in care produsul/ produsele returnate au fost expediate gresit din culpa noastra.

Dupa receptia returului, va vom returna banii in termen de maximum 3 zile lucratoare de la data la care produsele au ajuns inapoi la noi.  

In cazul in care decideti sa returnati toate produsele achizitionate, va vom rambursa atat contravaloarea produselor, cat si cheltuielile initiale de livrare. In cazul in care returnati doar o parte dintre produse, va vom rambursa exclusiv contravaloarea produselor respective. 

Banii vor fi rambursati in contul bancar pe care ni-l veti pune la dispozitie. 

Produsele returnate trebuie expediate in aceeasi stare in care vi le-am livrat. In cazul in care produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca noi, din cauza modului in care le-ati manipulat sau folosit, ne rezervam dreptul de a scadea din suma de rambursat contravaloarea diminuarii valorii produselor. Daca produsele returnate nu mai pot fi vandute sub nicio forma, returul dumneavoastra poate fi refuzat. In cazul in care doriti reexpedierea produselor, taxa de livrare cade in sarcina dumneavoastra. 

Totusi, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizata, nu beneficiati de dreptul de retur pentru urmatoarele tipuri de produse comercializate prin intermediul www.bioterra-natural.ro:

  • Produsele care sunt susceptibile a se deteriora sau au termenul de expirare scurt, precum alimentele sau bauturile 
  • Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si pe care le-ati desigilat 
  • Acele produse care, dupa livrare, potrivit naturii lor, sunt inseparabil amestecate cu alte elemente
Cosul meu
Close Favorite
Close Recently Viewed
Categories