MIERE

Miere cremă delicioasă, fină, puf-puf. Mierea-delicatesă, perfect tartinabilă, care nu curge de pe tartină sau croissant când ţi-e lumea mai dragă şi pofta mai mare. Miere vie, nepasteurizată, 100% naturală. Miere pură, fără prostii. E bună, dulce şi mult aduce: minerale, vitamine, antioxidanţi şi enzime.

Mierea cremă BIOTERRA® îndeplineşte criteriile de calitate ALLES GUT®. Vezi detalii.

Mierea cremă BIOTERRA®, cu bune şi fără rele

Mierea cremă BIOTERRA® e o miere aşa cum se cuvine. O miere produsă de albine care nu au fost hrănite cu zahăr, glucoză sau siropuri. Recoltată cu grijă şi respect faţă de albine. Extrasă la rece, prin procedee mecanice, fără a fi procesată termic. Ambalată şi depozitată în condiţii optime. Mierea noastră nu stă în bătaia soarelui (vânzători de miere de pe marginea drumului, la voi ne uităm!). 

Respectând un proces blând de recoltare, prelucrare, ambalare şi depozitare, ne asigurăm că mierea noastră îşi păstrează intacte proprietăţile care o fac un superaliment. Mierea cremă BIOTERRA® conţine:

Zaharuri naturale: monozaharide (fructoză, glucoză) şi oligozaharide 

Minerale: calciu, potasiu, sodiu, fier, magneziu, zinc, cupru, mangan, fosfor

Vitamine: acid ascorbic (vitamina C), acid pantotenic (vitamina B5), niacină (vitamina B3), riboflavină (vitamina B3), piridoxină (vitamina B6), acid folic

Compuşi antioxidanţi: fenoli, flavonoizi, carotenoizi 

Enzime: amilază, invertază, protează

Mierea cremă BIOTERRA® este o miere pură, curată, fără adaosuri. NU este o miere falsificată. NU este o miere contrafăcută. Mierea cremă BIOTERRA® nu conţine:

  adaos de zahăr, sirop de zahăr invertit, sirop de glucoză-fructoză şi altele asemenea

✕  îndulcitori artificiali precum zaharină, aspartam, ciclamat ori sucraloză

✕  amidon, gume sau alte substanţe de îngroşare 

✕  coloranţi, conservanţi şi neutralizanţi

  arome artificiale, “naturale” sau “identic naturale”

Mierea cremă este produsă de albine speciale, cu studii superioare?

Ha, nu! Mierea cremă este, la bază, o miere obişnuită căreia apicultorul îi face un upgrade pe partea de textură. Intervenţia e minimală (nici apicultorul nu trebuie să aibă studii superioare). Secretul consistenţei cremoase a mierii cremă constă în malaxarea mierii cristalizate până când devine catifelată, onctuoasă. Prin malaxare, cristalele de miere se sparg, iar textura grunjoasă specifică dispare. Ta-dam, secretul a fost dezvăluit, toată lumea poate dormi şi mânca miere cremă liniştită! 

Cosul meu
Close Favorite
Close Recently Viewed
Categories